Adunarea generală a preoților – Catedrala din Piaţa Cipariu

Vineri, 16 decembrie 2016, în Aula „Cardinal Iuliu Hossu”din Catedrala în construcţie din Piaţa Cipariu, Cluj-Napoca, s-a desfăşurat Adunarea generală a preoţilor Eparhiei de Cluj-Gherla – întâlnire de bilanţ, împărtăşire şi comuniune încheiată printr-o rugăciune pentru preoţi şi de o colindă vestind Naşterea Fiului lui Dumnezeu pe pământ. Întâlnirea a fost deschisă prin binecuvântarea Episcopului eparhial Florentin Crihălmeanu. A urmat colindul corului de elevi ai Liceului greco-catolic „Inochentie Micu”, dirijor – Sora Lucia OSBM.

Între punctele din ordinea de zi a întâlnirii a fost şi momentul prezentării de către pr. Daniel Avram, responsabil cu mass-media şi director al Editurii „Viaţa Creştină” a ultimelor apariţii editoriale, între carte volumul „99 de întrebări și răspunsuri despre Spovadă”, apărută la finalul Jubileului Milostivirii, în care credincioșii au fost invitați cu insistență să întâlnească milostivirea divină în scaunul de Spovadă.

Cei doi autori, Radu și Oana Capan, cateheți clujeni, au prezentat apoi preoţilor acest volum care „dorește să vină în ajutorul tinerilor și al adulților, fie că practică frecvent acest Sacrament, fie că au nevoie să redescopere importanța lui în viața lor”.

La final preoţilor le-a fost înmânată, SCRISOAREA PASTORALĂ a PS Florentin CRIHĂLMEANU, Episcop greco-catolic de Cluj-Gherla, la mărita Sărbătoare a Naşterii după trup a Domnului şi Dumnezeului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos, pe care aceştia o vor prezenta credincioşilor, la 25 decembrie în cadrul Sfintei Liturghii Solemne din prima zi de Crăciun.

Click aici pentru albumul foto

Viorica Sabo, Redactor DIRMM

Acest articol a fost publicat în Albume foto, Evenimente, Ştiri, Video și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *