Cursuri de dansuri tradiționale grecești și de limba elenă

Vă invităm la cursuri de dansuri tradiționale grecești și de limba elenă…

Începând cu acest nou an formativ educativ, 2019-2020, dorind să aducem spiritul elen și la noi în comunitate, pe lângă BUNĂ ZIUA vă vom spune și… KALIMERA!!!

steag grecia romania

Astfel, prin bunăvoința Comunității Elene din Cluj-Napoca se vor organiza cursuri de limba greacă și cursuri de dansuri tradiționale grecești, pentru toate categoriile de vârstă. Momentele vor fi găzduite fie în spațiile de la demisolul Catedralei în construcție din Piața Timotei Cipariu nr. 2, fie la Centrul de activități de pe Bulevardul Constantin Brâncuși nr. 44.

Vor fi prezentate atât dansuri pan-elenice, cunoscute în lumea întreagă (Sirtaki, cunoscut ca ZORBA), cât şi dansuri specifice diferitelor zone etnofolclorice.

Participarea la aceste cursuri va fi o alternativă plăcută și relaxantă de a socializa, a învăța lucruri noi și de a vă petrece timpul liber.

De asemenea, comunitatea elenă vă va aștepta să călătoriți împreună la următoarele festivaluri specifice din România și din Grecia.

Înscrieri prin sms, WhatsAppp, telefonic la nr. 0745265935 sau email, mircea.martian@gmail.com – pr. Mircea Marțian

Notă: Cursurile, taberele și deplasările sunt gratuite!

Acest articol a fost publicat în Administrative, An formativ parohial, Pastoraţia adulţilor, Pastoraţia copiilor, Pastoraţia tinerilor și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *