Program special

Capela Sfantul Iosif2– celebrări, spovezi, direcțiune spirituală, sfaturi, programări de oficii și intenții de rugăciune, cumpărături aduse la domiciliu pentru persoanele în vârstă

Dorim mai întâi să vă asigurăm că vă purtăm nu doar în rugăciuni, ci și în inimi, și trăim atât din minunatele amintiri petrecute împreună, cât și din speranța unei cât mai grabnice reîntâlniri (cu bine). Apoi să le luăm pe rând:

1. Sfânta Liturghie:

  • Luni-sâmbătă (inclusiv în zilele de sărbătoare de poruncă), cu începere de la ora 9.00.
  • Duminica, cu începere de la ora 10.00 (Liturghia duminicii în curs), respectiv de la ora 11.30 (Liturghia animată de și pentru copii).

2. Devoțiunea ”Calea Crucii”:

  • De luni până vineri, cu începere de la ora 17.30 – reamintim invitația noastră de a ne uni în rugăciune rostind fiecare de acasă această potrivită devoțiune.

3. Transmisiile în direct au doar scopul de a vedea că formăm împreună o mare familie de infectați cu virusul ”iubirii” – poate se mai ia pe la alții:

  • În zilele obișnuite, pe lângă programul personal de rugăciune, recomand să ascultați Radio Maria la adresa: www.radiomaria.ro (acolo găsiți hrană suplimentară pentru suflet, incluzând Sacramente și alte oficii transmise în direct).
  • Noi nu transmitem Live în zilele obișnuite, pentru a nu aglomera spațiul online și a crea premisele unui sincer dor și a unei adevărate sărbători în momentul reîntâlnirii noastre în capelă (Dă-ne Doamne!).
  • Ne rezervăm bucuria de a vă arăta că nu v-am uitat, prin mici surprize scrise sau audio-video pe care ne bucurăm dacă le primiți cu drag (noi nu avem nevoie de vizualizări ci de inimile voastre conectate împreună pentru a aduce glorie lui Dumnezeu și a lupta pentru mântuirea sufletelor noastre).
  • Duminica și în sărbătorile de poruncă vă rugăm să vă conectați, ca și până acum, în direct la celebrări, pe pagina de Facebook (ținând cont de recomandările trimise cu privire la participarea de acasă la Sf. Liturghie, urmând ca, la momentul Sfintei Împărtășanii să faceți o Împărtășanie Spirituală).

4. Observații importante pentru continuarea activității noastre pastorale:

  • Credincioșii bolnavi, în vârstă și toți ceilalți cu diferite vulnerabilități (așa cum au fost identificați de specialiști) sunt rugați INSISTENT să rămână acasă, cu promisiunea că, la cerere, vor putea să primească Taina Spovezii și Divina Euharistie la domiciliu, iar dacă au nevoie, putem să-i ajutăm cu anumite cumpărături urgente (programări la tel. 0745-265935).
  • În intervalul 10.00 -11.00 vă stau la dispoziție din biserică, pentru eventuale urgențe pastorale, programări de oficii și intenții de rugăciune, sfaturi sau nevoi de cumpărături urgente (recomand telefonic, pe WhatsApp (0745-265935), Messenger sau Facebook pentru a limita contactul direct), respectiv pentru asistență spirituală în scaunul de Spovadă.
  • Taina Spovedaniei se va administra fie la Biroul parohial (doar pentru cazuri absolut urgente, tot pentru a limita la maximum contactul dintre noi), fie la domiciliul fiecăruia, cu respectarea normelor de igienă și prevenție.

Așadar, deși oficial închiși, continuăm să supraviețuim purtându-vă în rugăciuni și trăind atât din minunatele amintiri petrecute împreună (în carne, oase și mult spirit), cât și din speranța unei cât mai grabnice reîntâlniri (cu bine), respectiv având o mână întinsă (cât Domnul și autoritățile competente ne permit) spre ajutor, la acest ceas de nevoie al omului…

Rămânem conectați orice s-ar întâmpla!

Acest articol a fost publicat în Administrative și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *