Şedința de toamnă a Consiliului Consilierilor Parohiali

JOI, 25 OCTOMBRIE 2018, ora 17.00, Bulevardul C. Brâncuși 44-46

consiliul parohial 1

Se va desfășura după următorul program:

1. Prezentarea a două rapoarte, unul economico-financiar și celălalt pastoral (acesta din urmă cu privire la activitățile propuse în anul formativ, 2018-2019, și statisticile la zi cu cei care participă în diferitele grupuri parohiale catehetice și extra-catehetice).

2. Informare cu privire la Planul Integrat de Dezvoltare al parohiei, care trebuie definitivat (de către comisia parohială) și predat la episcopie în luna noiembrie a.c. (numirea unui responsabil pentru întocmirea lui într-o formă finală).

4. Delegarea unui consilier reprezentant pentru a participa alături de preotul paroh la întâlnirea prevăzută cu Comisia de salarizare din cadrul Episcopiei de Cluj-Gherla – problema cuantumului cu care vom putea susține în continuare fondul de salarizare al preoților din eparhie (în ultimii ani parohia a contribuit la acest fond cu suma de 36.000 lei/ an).

5. Situația marilor sau mai micilor proiecte parohiale, aflate în pregătire: schimbarea sistemului de iluminat în Capela ”Sf. Iosif”- acceptarea unei oferte și etapizarea ei; sau execuție: reparațiile generale realizate la imobilul, aflat în proprietatea parohiei, situat pe str. A. France 44, repararea căilor de acces pietonale spre Capela Sf. Iosif (extrem de stricate, încât prezintă risc de accidente), respectiv montarea unor camere de supraveghere suplimentare în exteriorul Catedralei în Construcție din Piața Timotei Cipariu (convenite cu rectorul ei pr. cons. Adrian Avram).

6. Diverse (Programul special pentru Postul Crăciunului, Cuantumul recomandat pentru taxa de susținere a cultului pentru anul 2019,…).

Acest articol a fost publicat în Administrative și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *