Binecuvântarea caselor pentru anul 2021

(data, preotul, străzile, ora de plecare – pentru un interval orar mai precis sau reprogramări, vă rugăm să sunați preotul responsabil)

SÂMBĂTĂ, 2 IANUARIE 2021

 • Pr. M. Marţian: str. C. Brâncuşi – începând cu ora 11.00
 • Pr. F. Isac:  Piața T. Cipariu, I. Vidu, A. Mureşanu, Agârbiceanu, Galaxiei – începând cu ora 12.00

DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2021

 • Pr. M. Marţian:  str. Brașov, A. Frâncu, Nucului – începând cu ora 14.00
 • Pr. F. Isac: str. Muscel – începând cu ora 13.00

LUNI, 4 IANUARIE 2021

 • Pr. M. Marţian: str. M. Nicoară, N. Iorga, Becaș, D. Cantemir – începând cu ora 13.30
 • Pr. F. Isac: str. A. Bohăţel, C. Nottara, Trifoiului, Brăduţului, Doja, I. P. Retegan – începând cu ora 14.00

MARȚI, 5 IANUARIE 2021

 • Pr. M. Marţian:  str. I. Vulcan, A. France, M. Românul – începând cu ora 13.30
 • Pr. F. Isac: str. Predeal, T. Maiorescu, E. Brote, V. Pârvan, Ponorului,  M. Kalman, A. Endre – începând cu ora 14.00

MIERCURI, 6 IANUARIE 2021

 • Pr. M. Marțian: str. Zriny, Păltiniș, D. Bolintineanu, Măcinului începând cu ora 14.00
 • Pr. F. Isac: str. Alverna, Lăcrămioarelor, Mozart, Nicolae Colan – începând cu ora 14.00

JOI, 7 IANUARIE 2021

 • Pr. M. Marţian: str. A. Gaudi, R. Ladea, A. Ivireanu, Fagului, Zonele Bună-Ziua, Borhanci, Becaș, inclusiv străzile conexe acestor zone cum ar fi: Nicolae Drăganu, Arţarului, Măceşului, P. Teodor, M. Toniţa, D. Ferencz, Şt. Luchian, C. Petrescu, M. Preda etc. – începând cu ora 13.00
 • Pr. F. Isac: str. B. Deleanu, Mălinului, A. Sever, A. Xenopol, C. Brâncoveanu, B. Delavrancea, Plaiuri, Saturn, E. Murgu – începând cu ora 14.00.

RECOMANDĂRI PENTRU BINECUVÂNTAREA CASELOR ÎN ANUL 2021:

 • Datorită provocărilor ridicate de răspândirea pandemiei cu Coronavirus – preotul responsabil după ce se va dezinfecta, va intra singur în locuința dumneavoastră, va purta mască pe toată perioada intrării în locuință (recomandăm și gazdelor să facă la fel); timpul petrecut în casa unui credincios nu va depăși 5 minute, păstrându-se distanța regulamentară (1,5 m); preoții nu vor da crucea la sărutat, nu vor împărți iconițe și nu vor servi nimic; se recomandă aerisirea încăperii în momentul sosirii preotului– sau cel puțin înainte și după sosirea acestuia.
 • Consiliul Parohial, vă invită pe fiecare să sprijiniți și în acest an parohia achitând după posibilități o taxă de susținere a cultului (suma recomandată este de 50 lei, pentru fiecare membru al familiei). Dacă optați pentru plata în numerar banii rugăm să fie puși înainte într-un plic – pentru a limita timpul de ședere și pericolul de infectare – preotul urmând să vă ofere pe loc dovada încasării printr-o chitanță. Amintim faptul că această contribuție poate fi plătită și ulterior prin transfer bancar în contul: RO30RNCB0106026612080001 (pentru o ușoară identificare vă rugăm să treceți adresa pe documentul de plată).
 • Reafirmăm și explicăm importanța acestei taxe de sprijin, pentru că, din această sumă se plătește în fondul de solidaritate pentru salarizarea preoților, aflat la dispoziția episcopiei, pentru fiecare credincios suma de 47,4 lei/ an, în contul parohiei rămânând un aport de 2,6 lei/ an, pentru fiecare credincios, sumă care va fi folosită în vederea susținerii unei mici părți din programele pastoral-educative, programate să se desfășoare și în anul 2021!!!
 • Începând cu data de 8 ianuarie 2021, vom binecuvânta casele și familiile care locuiesc pe alte străzi sau au rămas restante (acest lucru se va face cu o programare telefonică – în acest an ne arătăm disponibilitatea de a veni în orice perioadă de timp, respectiv, atunci când veți considera că ne puteți primi).
 • Pentru programări/ reprogramări / alte informații ne puteți contacta la:

Pr. Mircea Marţian – tel. 0745-265935, e-mail: mircea.martian@gmail.com
Pr. Florin Isac – tel. 0745-608892, e-mail: isacioan@yahoo.com

Vă mulţumim și Vă dorim Sărbători luminate și un an 2021 binecuvântat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept