Campusul Parohial ”De mână cu Tatăl” 2019 (foto)

4-6 SEPTEMBRIE 2019

Participare pe măsură (59 copii între 6-12 ani, 14 tineri voluntari coordonați de Teodora Capan ASTRU-Cluj, un preot și o mămică, Ildiko Bodea, responsabil pe partea de surprize dulci, total 75 de participanți!!!).

Activitățile au început cu jocuri de cunoaștere, rugăciune și binecuvântare primită de la subsemnantul, în calitate de Responsabil cu pastorația copiilor în parohia noastră.

Participanții au avut parte de jocuri de echipă, ștafete, surprize dulci, sucuri, bansuri, pizza, fără să lipsească partea formativă (cateheza), inclusiv cu activități de aprofundare a ei.

Pr. Mircea Marţian

Click aici pentru albumul foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept