Concert de colinde

Serbare de CraciunSuntem invitați să redescoperim atmosfera Primului Crăciun așezând Iubirea care vrea să se întrupeze în centrul vieții noastre în cadrul unui minunat cadou muzical: Luni, 21 decembrie 2020, ora 18.00, Capela ”Sf. Iosif”– acces doar pentru coriști și însoțitori (părinți, frățiori sau bunici) pe intrarea A (dinspre Bastionul Croitorilor/ Calea Turzii) – restul online!

Concertul va fi oferit Pruncului Sfânt și tuturor celor care, cu mic și mare doresc să participe (unii doar online), alegând să fie împreună cu protagoniștii serii, copiii și tinerii din Corul ”Allegria”, dirijat de Cristina Nagy – la pian: Iulia Marțian.

Haideți cu noi mâine seară (online) pe pagina de facebook a parohiei, să reînvățăm a ne bucura creștinește, cu lacrimi în ochi, de fericire, pentru că Dumnezeu s-a îndurat, ne-a salvat și iată: Avem Mântuitor! Minunat este faptul că tot ceea ce este El, adică Dragoste, Lumină, Har, Adevăr, Pace şi Îndurare, ni le dăruiește necontenit, începând cu primul Crăciun, inclusiv la vreme de pandemie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *