Curăţenie generală la Capela „Sf. Iosif” (foto)

În deplin spirit creştin, miercuri, 5 decembrie 2012, câţiva membrii ai Consiliului Consilierilor şi ai Comitetului de sprijin din parohia noastră, au participat la o acţiune de curăţenie generală în spaţiile aferente „Cuibuşorului” de Haruri, de la Capela Sf. Iosif.
Cerul este curat şi sfânt, iar cei care trec prin porţile cetăţii lui Dumnezeu trebuie ca şi aici să fie îmbrăcaţi cu o curăţie atat interioară cât şi exterioară.
Sincere mulţumiri credincioşilor noştri care de mai mulţi ani, după Sfânta Liturghie celebrată de la ora 9.00, au mereu grijă să întâmpinăm cum se cuvine sărbătorile.
Dumnezeu să răsplătească!

Cu recunoştinţă,
pr. Mircea Marţian

Click aici pentru albumul foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept