Deschiderea noului an asociativ ASTRU

Afis dechidere an ASTRU 2019„Încredințează-i Domnului calea ta, încrede-te în El, și El va duce la îndeplinire;” (Ps 37,5).

Ne bucurăm că am putut fi de folos, găzduind deschiderea noului an asociativ ASTRU, duminică, 6 octombrie 2019, într-o deosebită atmosferă creată de organizatori, la Centrul de activități, imediat după Sfânta Liturghie de seară, celebrată În Capela Seminarului Teologic ”Sf. Ioan Evanghelistul” (situat, la fel ca Centrul nostru pastoral, pe Bld. C. Brâncuși).

Până la urmă, cel mai ”tânăr” participant s-a demonstrat a fi PS Florentin, care i-a îndemnat pe tineri să nu se grăbească să îmbătrânească, arătând că, din punct de vedere teologic, păcatul este cel care cauzează acest proces… ”Tinerețea este o stare de spirit!” – a mai spus episcopul, afirmând și faptul că ”poți fi tânăr și la peste 60 de ani!”…

Acest titlu de cel mai tânăr participant e meritat de înaltului prelat, datorită jovialității (spre exemplu a făcut tumbe cu o carte spre deliciul tinerilor…) a deschiderii arătate, a disponibilității spre joacă în comun (a glumit, a jucat baschet, a interpretat o brașoveancă alături de ceilalți participanți…)

Felicitări şi mulţumiri organizatorilor, întregii echipe ASTRU (inclusiv pentru o parte din poze)

Mulțumiri bravilor noștri reprezentanți, care au fost și minunate gazde: Diana, Adina, Carina, Iulia, Adi și Ionuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *