Deschiderea noului An Formativ Parohial 2014-2015

Duminică – 5 octombrie 2014, ora 11.30

Dragi copii sau tineri, părinți sau însoțitori,

Vă așteptăm cu mult drag și în acest an să ne bucurăm împreună de programele speciale dedicate vouă având în centru SFÂNTA LITURGHIE PENTRU COPII CU ÎNCEPERE DE LA ORA 11.30, respectiv SFÂNTA LITURGHIE PENTRU TINERI CU ÎNCEPERE DE LA ORA 18.30. Pentru aceasta, înscrieți-vă (completând un formular special) și participați la unul sau mai multe din programele pe care le desfăşurăm la nivelul comunității noastre în acest nou an formativ.

Fişele de înscriere completate pot fi depuse la Biroul parohial sau direct la colaboratorii Departamentului Catehetic. Data limită de înscriere: duminică, 12 octombrie 2014.

În program:

  • Sfânta Liturghie
  • Scurtă prezentare a ofertei pastoral-educative din acest an
  • Agapă fraternă

Pentru a exista o continuitate în relația cu Cristos Domnul, o atenție specială vom acorda și pastorației tinerilor (13-18 ani) pe care îi rugăm să se înscrie în grupa adolescenților pentru a putea fi contactați pentru diferitele evenimente dedicate lor:

Grupa Adolescenților, 13-18 ani – întruniri, Cateheză, Studiu Biblic, vizionări de filme, excursii, tabere, alte activități… –  responsabil Pr. Isac Florin; colaboratori: Pr. Mircea Marțian/ Diac. Claudiu Tuțu

Cu prietenie,
pr. Mircea Marțian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *