Înscriere în Clubul Navigatorilor Mariei

Lăudat să fie Isus!

Copiii care doresc să se înscrie în Clubul „Navigatorii Mariei”
sunt invitati împreună cu părinții lor, la ieşiri/excursii – tematice cu programare prealabilă (minim 6 zile) şi în condiții meteo favorabile anticipate!

Sunt încredințat că noul sezon va fi mai bogat în participanți şi spirit de echipă, parteneriatul cu Cercul de Navomodele „Nautic Club” de la Palatul Copiilor Cluj, fiind subînțeles!

Sunt bineveniți copiii mici şi mari, cu vârste cuprinse intre 5 şi 18 ani, care doresc să-şi dezvolte abilități practice profesionale prin ORIGAMI, NAVOMODELISM, PESCUIT SPORTIV, CONSTRUCȚII DE AMBARCAȚIUNI, ŞI NAVIGAȚIE… INCLUSIV YACHTING, dar şi alte bune practici legate de om şi natură!

PRIMA ÎNTÂLNIRE este programată SÂMBĂTĂ 3 OCTOMBRIE interval orar 12-17, la LACUL MICEŞTI!

OBSERVAŢIE. Fişa de înscriere de mai jos (faţă-verso), care se cere completată atent şi corect, iar apoi trimisă pe e-mailul: luci2k1@yahoo.ro

Declaratie Navigatorii Mariei-1 Declaratie Navigatorii Mariei-2

Vă asteaptă cu drag,
Prof. ing. Lucian Chiorean
0742.874057
luci2k1@yahoo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept