Invitație la hramul Capelei Sfântul Iosif

Microsoft Word - Afis hram 2019 A3.docDacă-l iubiţi pe Sfântul Iosif, imitaţi virtuţile sale!”
Sf. Ambrozie

Vă invităm cu mic cu mare,

MARȚI, 19 MARTIE 2019, SĂRBĂTOAREA SFÂNTULUI IOSIF

la bucuria momentului aniversar:

CAPELA „SFÂNTUL IOSIF” – DOISPREZECE ANI SUB FRUCTUOSUL PROTECTORAT AL PĂRINTELUI NOSTRU OCROTITOR

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR:

în Capela Sf. Iosif:

  • ORA 08.30: Recitarea Rozariului
  • ORA 09.00: Intrare în procesiune a celebranților. Sfânta Liturghie Arhierească, pontificată de P.S. Florentin Crihălmeanu. Litania Sf. Iosif
  • ORA 11.00: Intonarea Imnului parohial ”Iosif este Sfântul” și vizionarea unei Proiecții omagiale ”Mulțumim Sfinte Iosif” (la finalul Sfintei Liturghii)

În Aula Cardinal Iuliu Hossu:

  • ORA 11.30: Agapă fraternă

VĂ MULȚUMIM TUTUROR PENTRU GENEROSUL SPRIJIN
ȘI VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

Pentru o bună organizare, cei care doresc, pot să ofere o donație cu această destinație, în cadrul unor colecte speciale organizate la cele două ieșiri, la toate Sfintele Liturghii, celebrate pe Altarul Capelei noastre, duminică, 10 martie 2019 sau duminică, 17 martie 2019, respectiv, pot să se înscrie ca voluntari.

Cei care nu vor putea participa la manifestările festive sunt așteptați, cu mult drag, la celelalte Sfinte Liturghii celebrate, în aceeași zi, pe Altarul capelei noastre, cu începere de la ora 6.45, respectiv ora 9.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept