Mini Concert de Crăciun

În Capela Sf. Iosif, sâmbătă 15 decembrie 2012 începând cu ora 17.30 au cântat Pruncului Isus şapte din cei zece copii ai şcolii parohiale de pian. Atmosfera a fost încălzită după cum urmează:

 1. Iulia – Clopotele, Noapte de Vis
 2. Amelia – Bradul de Crăciun e gata
 3. Nicola – Străluceşte Steaua mea
 4. Ana – O ce veste minunată
 5. Anda – Gloria in excelsis Deo
 6. Monica – 3 cântece
 7. Irina și Tudor – Sus şi jos,  Melc, Melc, Moş Crăciun
 8. Nicola – Florile dalbe, Steaua sus răsare
 9. Amelia – Marşul lui Prichindel, Vals, Sus la poarta raiului
 10. Teodora – 3 cântece, Astăzi s-a născut Hristos
 11. Iulia – Dansul Indienilor
 12. Ana – Vals, Trei Păstori
 13. Anda – Deck the Halls

(piesele cu scris înclinat au fost cântate la patru mâini)

Click aici pentru albumul foto

Un răspuns la „Mini Concert de Crăciun”

 1. Ma numesc Hanuschi Irina, mama lui Andrei Hanuschi, soacra Marinelei, bunica lui Carol Samuel Hanuschi, si a urmatorului nepot care nu stiu cum se va numi.Fiind duminica mi-am permis sa-mi pierd timpul un pic pe calculator, si am gasit ceva minunat, din pacate ai mei is departe , mie tare dor de ei, nu am mai fost la capela de ceva timp, dar am sa vin, tare imi place Liturghia copiilor duminica de la 11.30. Am revazut-o pe Iulia in fotografii, ce mare a crescut, eu nu am mai vazut-o de la logodna copiilor, s-au poate am mai vazut-o la liturghie dar nu am mai recunoscut-o, ii doresc sa creasca mare, sanatoasa, fericita , voioasa. Traiesc cu speranta ca si nepotelul meu Carol o sa fie cindva printre copiii cei frumosi de la Capela va doresc toate cele bune, Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept