O seară de rugăciune și vindecare

Domnul Tibor Sfantu GheorgheAm avut bucuria de a găzdui o seară de rugăciune și vindecare avându-l alături pe Domnul Tibor, care este fondatorul grupului de rugăciune “Viața în Duhul Sfânt”, care activează de 30 de ani în Sfântul Gheorghe.

S-au rugat, de a lungul anilor, pentru persoane bolnave, cu diferite afecțiuni. Sunt mărturii despre multe persoane bonave, cu diferite forme de cancer vindecate, persoane fără nervul optic care au văzut, picioare cu ligamente rupte care merg și astăzi normal.

Îi mulțumim Bunului Dumnezeu pentru gândurile bune și puterea exemplului de CREDINȚĂ care se poate manifesta prin fiecare dintre noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept