“Omul și Sacrul” ediția 2023 – “Drumul spre lumină. Credință și rezistență în Comunism”

Încă un important eveniment care a arătat faptul că rezistența anticomunistă a avut un puternic suport la nivelul credinței asumate cu iubire de martiri și mărturisitori, fapt care continuă să inspire generațiile viitoare.

simpozion festiv omul si sacrul

“Felicitări organizatorilor, sprijinitorilor, participanților și nu în ultimul rând lui Dumnezeu, inclusiv pentru faptul că totul a fost găzduit în Catedrala dedicată martirilor și mărturisitorilor veacului XX, chiar în Aula care poartă numele Fericitului Iuliu Hossu”, pr. Mircea Marțian

Mulțumiri echipei din Parohia “Andrei Mureșanu” pentru sprijinul acordat găzduirii acestui prestigios și valoros moment și Vioricăi Sabo pentru fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept