„Ora et labora“- „Roagă-te şi lucrează“

Proiectul de cosmetizare a inelului de la demisolul Catedralei Martirilor și Mărturisitorilor a ajuns la final.

Asumat 100% de comunitatea noastră (toate costurile și multă muncă voluntară), proiectul a cuprins mai multe lucrări: hidroizolarea unei părți a terasei ce acoperă demisolul Catedralei, repararea și igienizarea inelului care împrejmuiește Catedrala de la cota 0 la cota 6+, lucrări de confecții metalice, inclusiv montarea de glafuri la geamuri, respectiv marcarea unei treceri de pietoni și a unor noi și necesare locuri de parcare gratuite în curtea bisericii.

Între timp, Episcopia de Cluj-Gherla continuă să lucreze, în parteneriat cu TCI, la finalizarea placării cu piatră a inelului de sus și la finisajele interioare corespondente aceluiași nivel.

Foto: Câteva imagini care arată ”rodul muncii noastre” și detalii în favoarea necesității lucrărilor – pentru că inelul de la demisol a fost puternic avariat de ploi, de lucrările efectuate în timpul construirii catedralei, respectiv de montarea unor stâlpi metalici și turnarea ultimei terase de la cota 6+ (de fapt cota 0 a catedralei).

Click aici pentru fotografii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept