Participarea tinerilor la Întâlnirea Eparhială a Tinerilor Florești – 11 octombrie 2014

intalnirea e t 2014Cu bucurie, în amintirea trecutelor tabere de vară vom participa împreună la Întâlnirea Eparhială a Tineretului Florești (IET) – 11 octombrie 2014.

Vă mulțumesc că ați acceptat invitația tinerilor ASTR-iști.

Vă reamintesc că ne vom întâlni sâmbătă, 11 octombrie, ora 9.50, la Capela Sf. Iosif pentru a ne deplasa împreună la locul faptei (plecarea spre Florești va fi în jur de ora 10.00).

Nu există nicio taxă de participare iar transportul îl vom organiza în regie proprie cu mașini din dotarea noastră sau a părinților binevoitori (așteptăm astfel de oferte).

Vă amintesc faptul că trebuie să aveți la voi mâncare și apă/suc pentru masa de prânz. În rest ne lăsăm în voia organizatorilor.

Totul se încheie în jur de ora 17.00 astfel încât, dacă se dorește, am putea încheia ziua cu o ieșire împreună până în jurul orei 18.15 când o să ne întoarcem fiecare spre casă.

Vă aștept cu drag,
pr. Mircea Marțian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept