Prima Împărtășanie solemnă în Capela ”Sf. Iosif”

liturghia liturghie euharistiePREGĂTIȚI DE MAREA SĂRBĂTOARE: Încă o generație va fi condusă spre Prima Împărtășanie solemnă în Capela ”Sf. Iosif”.

Anul acesta, grupul pregătit în parohie la Centrul de activități de catehetele Otilia David, Adriana Tușa și în Atriumul Catehezei Bunului Păstor de Cristina Sechelea (cărora le mulțumim) numără 30 de copii.

Ca în fiecare an, copiilor din comunitate s-au adăugat alte două mici grupe pregătite de Otilia David, de data aceasta în calitatea de profesor de religie la două școli centrale: Colegiile Naționale ”G. Coșbuc” și ”Gh. Șincai” (din Cluj-Napoca) – fapt pentru care la eveniment va fi prezentă și Inspectoarea de religie greco-catolică Dana Bodea.

Manifestarea este programată duminică, 30 mai 2021, în cadrul Sfintei Liturghii celebrată de PS Claudiu Pop, Episcop de Cluj-Gherla, în Capela „Sfântul Iosif”, cu începere de la ora 11.30, şi va fi animată de copiii din Corul ”Allegria”, dirijat de Cristina Nagy, la pian: Iulia Marțian fiind transmisă în direct pe pagina noastră de Facebook.

Recomandăm familiilor care în mod curent frecventează Liturghia animată de copii și tineri în capela noastră să participe, în mod excepțional, în această duminică, la alte Sfinte Liturghii (cum ar fi cea de la ora 8.30 (celebrant pr. Mircea Marțian), respectiv 10.00 și 18.30 (ultimele două celebrate de pr. Florin Isac) pentru a da posibilitatea celor 30 de familii în sărbătoare să se bucure în tihnă împreună cu invitații lor speciali (bunici, nași, învățători…).

Mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept