Prima Şedinţă a Consiliului Consilierilor Parohiali

Prima ŞEDINŢĂ A CONSILIULUI CONSILIERILOR PAROHIALI din noul mandat (2021-2026) – programată joi, 16 septembrie 2021, ora 17.00, la Centrul de activități situat pe Bulevardul C. Brâncuși 44-46 – se va desfășura după următoarea ordine de zi:

  1. Prezentarea noilor consilieri propuși și validați de Adunarea Generală de Rusalii (20 iunie 2021 – a se vedea imaginile atașate).
  2. Depunerea și semnarea jurămintelor de fidelitate.
  3. Prezentarea Statutului Consiliului Parohial.
  4. Prezentarea situației economico – financiară a parohiei la început de mandat.
  5. Prezentarea și aprobarea bugetului (venituri/cheltuieli).
  6. Vizita pastorală a PS Claudiu în comunitatea noastră (19.09.2021) cu ridicarea la treapta preoției a Diaconului Pupăză Radu-Vlad.
  7. Diverse (noi proiecte, alte propuneri,…).

consiliul parohial

Reamintim faptul că de Rusalii (20 iunie 2021) a avut loc Solemnitatea validării noilor consilieri propuși să facă parte din Consiliul Parohial al parohiei noastre pentru acest nou mandat. După o scurtă explicare a rolului şi răspunderii ce apasă pe umerii noilor consilieri parohiali – care trebuie să se regăsească întotdeauna ca prelungiri ale mâinilor preotului paroh în comunitate, slujind Biserica cu multă dăruire şi bucurie au avut loc următoarele (potrivit CCBO can. 295): nominalizarea și prezentarea aleşilor și acceptarea lor de către adunarea generală. La final, preotul paroh a mulțumit pentru faptul că au acceptat această chemare, adăugând faptul că “acest lucru mă onorează şi mă obligă în continuare“.

Tuturor le dorim spor la muncă pentru a realiza premisele unui rodnic mandat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *