Programul „Altaration”

Începem un nou parcurs video-catehetic (adresat tinerilor 13 +) care cu siguranță te va apropia și mai mult de Sfânta Liturghie…
PRIMA ÎNTÂLNIRE DUMINICĂ, 20 OCTOMBRIE 2019, ORA 17.00, la Centrul de activități – Ești important și de neînlocuit de aceea te invit: Vino și tu!!!

AltarationDupă succesului programului „Chosen”, pe care l-am parcurs anul trecut, urmează un nou material realizat de aceeași echipă, programul „Altaration”, care cu siguranță te va apropia de centrul vieții spirituale a oricărui credincios: Sfânta Liturghie.

Programul a fost adoptat și folosit de un număr foarte mare de parohii americane, fiind cel mai de succes program pentru tineri privind Liturghia și include 3 DVD-uri, cu cinci sesiuni cu materiale video, însoțite de un ghid pentru organizator și un manual pentru participant. Cei care vorbesc tinerilor sunt doi preoți și trei laici (catolici toți cinci), foarte cunoscuți și apreciați în SUA, vorbind anual la zeci de mii de tineri în evenimente de evanghelizare. Numele lor: pr. Mike Schmitz, pr. Josh Johnson, Mark Hart, Jackie Francois Angel, Chris Stefanick. Coordonatorul programului este Mark Hart, care și semnează manualul.

DATE TEHNICE:

Ce este acest program?
Un parcurs de 5 întâlniri, cu manual și suport video, care dorește să ne ajute să redescoperim Liturghia, să o vedem într-un mod nou, înțelegând de ce și la ce suntem chemați duminică de duminică să participăm.

Cum?
Pentru participare înscrierea se face la subsemnatul (sau prin tel/email, messenger, WhatsApp).
Întâlnirile se vor desfășura, bilunar la Centrul de activități de pe Bld. C. Brâncuși 44.

Când?
Programul se va desfășura duminica (cu un ritm bilunar) în intervalul orar 17.00 –19.00, după următorul calendar: 20 octombrie, 3 și 17 noiembrie, 1 și15 decembrie!

Cine?
Orice tânăr 13+ (participarea este liberă cu mențiunea că dorim constanță în participare).

În ce constă o sesiune?
Fiecare sesiune începe cu o scurtă reflecție (din manual), urmată de prezentarea materialului video și la final discuții în grup.

Mai multe informații despre sesiuni găsiți la următoarea adresă: https://programe.cateheza.ro/altaration/sesiuni-si-manual/

Mulțumim Lui Radu și Oana Capan pentru traduceri și materiale suport.

Atașez și un trailer care sper să vă convingă.

Ești important și de neînlocuit de aceea te invit: Vino și tu!
Pr. Mircea Marțian, 0745-265935

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *