Recunoștință prin colind

Ne apropiem de finalul primului semestru … E și un final și început de an… avem nevoie de o mică și binemeritată vacanță: Resetați-Vă în și cu Domnul … Cel mai important DAR AL TATĂLUI CERESC!

Am publicat programul complet al celebrărilor de la capela noastră (inclusiv Liturghiile celebrate pentru copii), din acest timp al  sărbătorilor pe care, nu întâmplător, tradiția creștină le numește ale înnoirii…

De aceea vă urez: Înnoiți-Vă în Spirit, în Milostivire, în Iubire …

Programul urmează celui mai așteptat moment Serbarea de Crăciun, programată sâmbătă, 19 decembrie 2015,  pe care copiii au pregătit-o Pruncului Isus.  

Un alt moment important ar fi, luni,  21 decembrie 2015 ora 17.30, când, la sediul Episcopiei pe str. Moților nr 26, Cluj-Napoca îi vom mulțumi PS Florentin (pentru sprijin și binecuvântarea continuă a lucrărilor din comunitate) ducându-i la fel ca Suveranului Pontif vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului nostru Isus Cristos.

Programul se adresează în principal participanților la Colindul Papal dar și celorlalți care doresc să se alăture nouă. Menționez că am invitat întreg Consiliu parohial, dar și pe Părinții Vicari (Florin Isac și Titus Sas) și pe alți reprezentanți ai diferitelor grupuri parohiale de rugăciune.

Pentru coerență și unitate în cântare vă invit și la o mică repetiție în aceeași zi, ora 16.30  la Capela Sf. Iosif de unde vom pleca apoi împreună spre colindul Episcopului nostru.  

Milostivirea Domnului să se reverse peste noi!

Pr. Mircea Marţian, paroh
Responsabil parohial cu pastorația copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *