Sărbătoarea Adeziunii în marea familie ASTRU + Acţiunea Catolică

Sarbatoarea adeziuniiSărbătoarea Adeziunii în marea familie ASTRU+AC – Depunerea, respectiv reînnoirea FESTIVĂ A DA-ului spus lui Cristos!

În premieră în comunitatea noastră se va constitui și o grupă ASTRU-junior (mulțumim Dianei Crăciun și Iuliei Marțian pentru acest lucru și părinților care au înțeles să-i încurajeze pe copii în acest demers).

CÂND? Duminică, 5 decembrie 2021, ora 11.30, la finalul Sfintei Liturghii animate de copii!

După eveniment vă propunem să ne deplasăm cu toții (copii și tineri), ca niște adevărați frați la Căsuța de pe Bulevardul Constantin Brâncuși pentru a petrece o duminică în familie (vom rămâne acolo până la ora 16.00 când părinții sunt invitați să vină după copii).

  • Sărbătoare a Adeziunii este un moment special în care membrii Acțiunii Catolice de pe tot globul ascultă chemarea de a fi mai mult decât simpli „spectatori” la viața Bisericii și la misiunea sa de Evanghelizare, dorind un rol principal, care însă vine și cu anumite responsabilități.
  • Având loc la finalul Sfintei Liturghii, este și o ocazie de a ne pune pe altar toate darurile noastre, timpul nostru, chiar și dorințele profunde ale inimii noastre, luându-ne angajamentul că în următorul an vom încerca să le fructificăm la maxim pentru a deveni adevărați „apostoli în lume trimiși”.
  • Nu în ultimul rând, este evenimentul prin care descoperim că facem parte dintr-un grup de persoane cu aceleași viziuni și aceleași idealuri ca noi, primind astfel curaj și un sentiment al apartenenței la o „familie spirituală”.
  • Motivul pentru care adeziunea are loc în fiecare an este nevoia de a reînnoi disponibilitatea noastră de a ne pune în slujba Bisericii, pentru a deveni mai conștienți de angajamentul făcut și pentru a arăta că suntem dispuși să continuăm această misiune încă un an.

Vă așteptăm cu mult drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *