Sărbătoarea Adeziunii

Sarbatoarea AdeziuniiNe pregătim de marea Sărbătoare a Adeziunii (ASTRU/AC) ce va avea loc în Capela ”Sf. Iosif”, duminică, 11 decembrie 2022, începând cu ora 11.30 (ceremonialul este programat la finalul Sfintei Liturghii animate de copii și tineri).

E o nouă ocazie de a reînnoi festiv DA-ului nostru spus lui Cristos!

Așteptăm cu mult drag tinerii 13 + (astriști sau nu) cu o zi înainte sîmbătă, 10 decembrie 2022, cu începere de la ora 14.00, la împodobit bradul și ieslea de Crăciun la Capela “Sf. Iosif” și în Aula “Iuliu Hossu”, pentru ca la final să mergem împreună la căsuță să pregătim ce e necesar pentru duminica în familie de a II-a zi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept