Sfânta Liturghie urmată de celebrarea unui parastas comunitar (cu pomenirea tuturor celor răposați)

lumanareFideli recomandărilor tradiției bizantine, de măine vom începe pomenirea tuturor credincioșilor mutați de la noi (răposați):

În toate sâmbetele, începând cu cea de mâine 06.03.2021 și până în sâmbăta Sfântului și dreptului Lazăr, 24.04.2021 – program special în Capela ”Sf. Iosif”, cu începere de la ora 06.45, respectiv ora 09.00 -Sfânta Liturghie urmată de celebrarea unui parastas comunitar (cu pomenirea tuturor celor răposați).

Ne vom ruga și pentru cei care, minut cu minut, se adaugă listei, convinși de faptul că viața nu se termină odată cu moartea, ci suntem înconjurați de misterul iubirii divine- când suntem căzuți, ne poartă în brațe, iar când murim – ne oferă Viața Veșnică!

Cei care doresc să se roage împreună cu noi sunt rugați să ia legătura cu preoții responsabili, la birourile parohiale, sau cu dna Lucia Dimulescu (pentru ora 9.00), respectiv dna Iuliana Găzdac (pentru ora 6.45) pentru a înscrie spre pomenire numele de botez al celor răposați.

DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept