Spectacolul de tradiţii şi obiceiuri ”Reînviind satul de odinioară”

”Școala de dansuri Datini”, sub coordonarea Narcisei Boilă (cea care s-a ocupat de pregătirea copiilor pe tot parcursul anului la Centrul nostru de activități) cu sprijinul membrilor ansamblului în frunte cu domnul Călin Vac, a organizat la final de an școlar Spectacolul de tradiţii şi obiceiuri ”Reînviind satul de odinioară”, un minunat dialog la distanță între generații (copii, tineri și adulți) cu scopul de a crea punți rezistente de legătură între acestea.

Spectacolul Datini 2022

Evenimentul a fost găzduit vineri, 10 mai 2022, în Aula „Cardinal Iuliu Hossu”(din cadrul Catedralei în construcție situată în Piața T. Cipariu, Cluj-Napoca).

Sărbătoarea Înălțării Domnului și cea a Rusaliilor au atins astfel în centrul Clujului și conotațiile lor tradițional-agricole.

La final, copiii au fost răsplătiți cu diplome de excelență și insigne iar pr. Mircea Marțian a primit cu recunoștință titlul de membru de onoare al ansamblului.

Acest articol a fost publicat în Evenimente, Pastoraţia adulţilor, Pastoraţia copiilor, Pastoraţia tinerilor și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *