Târg caritabil pentru susținerea Centrului Sollievo

Centrul Sollievo ClujAsociația ”Misionarii lui Padre Pio” în colaborare cu Parohia Greco-Catolică Andrei Mureşanu Cluj-Napoca, vă invită cu bucurie să luați parte la un târg caritabil, având ca scop strângerea de fonduri pentru renovarea și amenajarea Centrului Social-Comunitar Sollievo!

Evenimentul va avea loc în holul expozițional al Capelei Sf. Iosif din Piața Cipariu, duminică, 12 august 2018, pe parcursul întregii zile, începând cu ora 9, la toate sfintele liturghii, până la ora 19.

În cadrul târgului caritabil vor putea fi achiziționate obiecte de decor, tablouri, antichități, obiecte religioase, jucării, obiecte hand-made, precum și dulcețuri și prăjituri de casă.

Toate fondurile adunate în urma acestui târg caritabil vor fi direcționate către susținerea renovării și amenajării Centrului Social-Comunitar Sollievo, care urmează a se deschide în strada Anatole France nr. 39, proiect prin care Asociația Misionarii lui Padre Pio își propune să dezvolte o serie de activități practice și teoretice, pentru copiii și adolescenții din mediile defavorizate și nu numai, prin care să ”îi învățăm pe copii să aprecieze și să fie recunoscători pentru ce au, să împartă fără să aștepte nimic în schimb, să îi învățăm că e așa de simplu și ușor să schimbi în bine viața sau doar și ziua cuiva, să îi învățăm despre cum pot întinde o mână de ajutor și celor mai puțin fericiți decât sunt ei. Și poate că împreună vom crește o generație care va fi mai empatică, blândă și dornică să ajute.”

Orice donație cât de mică ne poate ajuta să finalizăm cu bine amplele lucrări de renovare și amenajare a noului centru de activități.

Mai multe detalii găsiți aici

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *