Tinerii și noua evanghelizare!

A-i conduce pe tineri la Isus, la întâlnirea cu El, este o urgență care atinge toate regiunile lumii, cele evanghelizate demult, dar și cele mai recent evanghelizate. De fapt, pretutindeni se simte necesitatea de a reînsufleți o credință care riscă să se întunece în contexte culturale care îi împiedică înrădăcinarea personală și prezența socială, claritatea conținuturilor și roadele coerente.

Cu acest scop – sâmbătă, 29 aprilie 2023, ora 11.30 – avem o zi de întâlnire a tinerilor din mai multe grupuri de tineri din Eparhia de Cluj-Gherla, la Centrul de activități al parohiei noastre (Bulevardul Constantin Brâncuși nr. 44 Cluj-Napoca).

Manifestarea se va bucura de prezența PS Claudiu și va contribui la realizarea unui documentar despre apostolatul tinerilor, făcut de tineri în eparhia noastră.

Tot la aceași locație, începând cu ora 18.00, în organizarea Grupului ”Tabor” este programată o Cină pascală pentru tineri, o experiență de neratat pentru a putea (re)vedea rădăcinile Sfintei Liturghii de astăzi și faptul că evreii sunt pentru noi creștinii, părinți în credință (pentru a putea participa la acest al II-lea eveniment e nevoie de programare la tel. 0745-265935 – pr. Mircea Marțian!

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *