Vino și te pregătește pentru marea întâlnire de pe Câmpia Libertății, 2 iunie 2019!

film papa franciscMiercuri, 29 mai 2019, cu începere de la ora 18.00, în Aula ”Cardinal Iuliu Hossu” din Piața T. Cipariu, va avea loc o întâlnire de pregătire, organizată de Episcopia greco-catolică de Cluj- Gherla, alături de ASTRU Cluj, Caritas Eparhial și Parohia ”Andrei Mureșanu” pentru credincioșii care vor participa la așteptata celebrare de la Blaj, 2 iunie 2019 (atât pelerini, cât și voluntari).

Va fi un eveniment de pregătire pentru întâlnirea cu Suveranul Pontif care, la acea dată va celebra Sfânta Liturghie, ocazie cu care va oficia și ritualul beatificării celor șapte episcopi martiri ai Bisericii Române Unite cu Roma, greco-catolică.

Sunt invitați toți pelerinii prezenți în Cluj-Napoca (indiferent de vârstă), care urmează să meargă la acest important eveniment, dar și cei care, din binecuvântate pricini, nu vor putea merge la Blaj, dar sunt interesați de personalitatea Papei Francisc.

Întâlnirea va avea un invitat special, în persoana PS Florentin Crihălmeanu, și constă în vizionarea unui film despre Suveranul Pontif (”Papa Francisc – un om de cuvânt”, Producător Wim Wenders în colaborare cu Vaticanul).

Intrarea va fi liberă, iar accesul se va face doar pe la intrarea A (dinspre Calea Turzii) a Catedralei în construcție din Piața T. Cipariu.

PS. Credincioșii din comunitatea Andrei Mureșanu, care nu și-au ridicat până la acea dată sacul pelerinului și biletul de acces pe Câmpia Libertății, respectiv cel de tren, pot să o facă atunci din Biroul special constituit cu acest scop, chiar în acea seară, începând cu ora 17.30 și până la ora 20.00. Ridicarea documentelor va continua zilnic, începând de marți, 28 mai și până sâmbătă,1 iunie, în intervalul orar 10.00-11,00. Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *