Pentru tătici şi mămici

PAROHIA “ANDREI MUREŞANU” în colaborare cu

ASOCIAŢIA ECCLESIA DOMESTICA

VĂ PROPUN DOUĂ NOI PROGRAME PASTORALE

în Complexul socio-pastoral din Piata Cipariu f.n. Cluj-Napoca (la Capela Sf. Iosif)

 CE DORIM…

Familia este celula de bază a societăţii. Ca să reconstruim o societate în care să dorim să trăim atât noi cât si generaţiile viitoare este necesar să reconstruim familia. Modul cel mai eficient de a întări familia este de a o construi pe stânca credinţei, astfel devenind o mică biserică domestică, un sanctuar al vieţii.

„Ecclesia Domestica” este o nouă initiaţivă laică fondată cu scopul de a sprijini familiile creştine pe drumul sfinţeniei.

 ÎN CONCRET…

Pentru soţi şi tătici

Capul familiei este bărbatul care este responsabil pentru întreaga familie. Asociaţia Ecclesia Domestica invită tăticii creştini la o serie de întâlniri săptămânale în scopul aprofundării vocaţiei noastre de soţi şi taţi.

Fraţilor, în fiecare marţi de la ora 18:30 până la 20:00 sunteţi invitaţi să redescoperim împreună, bazându-ne pe învăţăturile Bisericii, bărbăţia autentică la care ne cheamă Cristos.

Prima întâlnire: marţi, 15 noiembrie 2011, în Căsuţa Sfinţilor, acces pe intrarea B.

Pentru mămici

Pentru mămicile însărcinate în concediu prenatal şi pentru mămicile aflate în concediu de maternitate sau care stau acasă, vă invităm, împreună cu bebelaşul/copilaşii dumneavoastră, în fiecare miercuri de la 10:30-12:00, la grupul mămicilor unde vom împărtăşi bucuriile şi greutăţile vocaţiei de mamă şi sotie, ne vom bucura de copilaşi prin activităţi muzicale şi interactive şi ne vom susţine spiritual prin rugăciune.

Prima întâlnire: miercuri, 16 noiembrie 2011, în Căsuţa Îngerilor, acces pe intrarea B.

 VĂ AŞTEPTĂM!

Coordonatori programe,

Dan şi Iulia Călinescu,

gloria3patri@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *