Altaration – Misterul Sfintei Liturghii Revelat

De mâine, 7 martie 2017 – pătrundem în Misterul Sfintei Liturghii

Precum am anunțat, începând de marți, 7 martie 2017, în parohie va fi pornit programul de cateheză video despre Sfânta Liturghie, pentru tineri (liceeni sau studenți dar s-au admis și adulți care se simt tineri), numit Altaration – Misterul Sfintei Liturghii Revelat”.

Este în fapt un program catolic american, astfel că materialele video sunt în limba engleză, participanții putând însă să se bucure de subtitrarea în limba română oferită de Radu și Oana Capan din Parohia Mănăștur I Vest, fără de care aceste cateheze nu ar fi fost posibile în comunitatea noastră.

Până în acest moment s-au înscris la programul Altaration 14 persoane. Dacă mai sunt tineri doritori sunt rugați să mă anunțe cât mai rapid (deoarece programul parcurge un itinerariu care ghidează participantul spre misterul propus,  începând cu a II-a sesiune, programată marți,14 martie 2017, ora 18.00,  nu se mai admit persoane noi!).

Nu uitați nici faptul că singurul cost de participare îl presupune achiziționarea  manualului pe care se va lucra refleția fiecărei întâlniri(15 lei).

Mai multe informații despre program, inclusiv cu secvențe video, găsiți la următoarea adresă: www.cristofori.ro/altaration

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept