Am împlinit 6 ani… un călduros La mulţi şi sfinţi ani sub fructuosul protectorat al Sfântului Iosif!

Papa Francisc într-unul dintre primele sale discursuri a propus lumii o meditaţie axată pe trei verbe, care indică trei linii directoare de acţiune. Unul dintre ele era verbul „a construi – a construi Biserica. Se vorbeşte despre pietre… pietrele au tărie, dar sunt pietre vii, pietre unse de Spiritul Sfânt: „ A construi Biserica, Mireasa lui Cristos, pe acea piatră unghiulară care este însuşi Domnul”.

Aduc multumiri celor cu care am construit în cei şase ani o mare familie… O parte vă regăsiţi în fotografii mulţumindu-i Sfântului Iosif  marţi, 19 martie 2013 … o altă parte fiind zi de lucru nu vă vedeţi, dar stiu ca aţi fost şi veţi rămâne copii ai Lui Dumnezeu, mereu pietre vii alături de noi…

Pentru întreaga construcţie am primit din partea PS Florentin Crucea pectorală… ştiu că este semnul Iubirii divine, ştiu că de fapt este pentru fiecare dintre voi… cu adevărat pietre vii a comunităţii noastre locale.

Vă las în compania fotografiilor pentru a intra în atmosfera de bucurie a împlinirii celor şase ani la Capela Sfântul Iosif…

Mulţumim Isuse, mulţumim Maria, mulţumim Sfinte Iosif, mulţumim buni credincioşi…

LA MULȚI ȘI SFINȚI ANI SUB FRUCTUOSUL
PROTECTORAT AL SFÂNTULUI IOSIF,

Pr. Mircea Marţian

Click aici pentru albumul foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept