Anunţ pentru miercuri – înregistrări Corul „Allegria”

Lăudat sa fie Isus! Intâi mulțumim pentru rugăciuni şi pentru faptul că ați sprijinit acest AMPLU, DA!, VĂ SPUNEM DE LA FAŢA LOCULUI, MINUNAT PROIECT…

Din păcate nu s-a reușit parcurgerea materialelor pentru cele două CD-uri PROPUSE.

S-au parcurs: Cântecelele din cadrul Sfintei Liturghii inclusiv cântecul de început, la împărtășanie şi de final (CD1) respectiv 6 cântecele pentru copii pentru CD 2.

Au mai rămas: părțile recitate din Liturghie şi încă 4 cântecele.

Deoarece propunerea inițială de a mai înregistra ÎN CADRUL REPETIŢIEI URMĂTOARE, sâmbătă, 20 aprilie a.c., a fost respinsă de firma care realizează înregistrarea, ne-am văzut nevoiți să propunem O ULTIMĂ ZI DE ÎNREGISTRĂRI PENTRU mâine, miercuri, 11 aprilie 2013, în intervalul orar 11.00-14.00.

Știu că deja s-a cerut prea mult, inclusiv 2 zile din sfânta vacanţă, pe care familiile cu copii la școală le apreciază foarte mult (CA PĂRINTE VORBESC)… știu că unii v-ați făcut deja alt plan… dar IATĂ SUNTEM NEVOIŢI SĂ VĂ MAI CEREM UN NOU GEST… SIGUR DOAR PENTRU CINE ŞI-L POATE PERMITE…

Din păcate, voi fi plecat la Simeria pentru alegerea materialului necesar crucii exterioare din parcare dar, se va ocupa în calitate de gazdă pr. vicar Florin Isac.

Pentru că ședința foto a fost realizată cu succes (zilele acestea vom publica pe site, albumul foto) ținuta nu mai este obligatorie.

La timpul oportun o să le oferim ca de obicei copiilor o gustare (măcar cu acest lucru să nu va mai stresați)…

În rest rămâne recunoștința noastră pentru tot ceea ce faceți… dar mai ales răspunsul pentru Isus întrucât Lui îi dedicăm acest proiect.

Pentru cei care au timp, puteţi vedea mai jos şi un cuvânt care încearcă să surprindă grandoarea spirituală a proiectului care poate tocmai de aceea necesită atâta jertfă.

Cu mulțumiri,
pr. Mircea

Dragi copii de pretutindeni,

Voi sunteţi cei pe care Isus îi iubeşte atât de mult…Cuvântul Evangheliei îl prezintă pe Mântuitor care îi lua pe copii în braţe si îi binecuvânta, spunând: Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu…!” (Matei 19,14).

Prin această Sfântă Liturghie am dorit să oferim un răspuns acestei iubiri, aducându-i Domnului jertfă de mulţumire prin rugăciune şi cânt.

Este aici o invitație de a păşi împreună în lumea iubirii şi a prieteniei,  care, duminică de duminică, prin Sfânta Liturghie se cultivă în fiecare lăcaș  sfânt – prietenia cu Isus, cu Maria, cu Îngerii şi Sfinţii – totul pentru a redescoperi importanţa prieteniei şi a iubirii în familiile şi în viaţa voastră.

Precizăm faptul că ceea ce ați auzit e doar un îndreptar pentru a vă trezi setea spirituală după Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, o lucrare divină de unde copiii nu pot să lipsească.

Aducem mulţumiri speciale Dirijoarei Corului, Cristina Nagy,  organistei Andreea Alexievici, lectorului Vlad Pupăză  dar și copiilor din corull Allegria pentru generozitatea de a pregăti totul așa precum ați auzit.

Fie ca Maria mama bisericii să Vă surâdă protector și să Vă binecuvânteze întotdeauna. Amin!

 pr. Mircea MARŢIAN,
Responsabil parohial cu pastoraţia copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *