Anunțuri – invitaţie

1. Consiliul Consilierilor Parohiali a hotărât, începând cu luna noiembrie 2011, colectarea de donaţii pentru Catedrala dedicată Martirilor şi Mărturisitorilor Veacului al XX-lea, aflată în construcţie în Piaţa Cipariu din Cluj-Napoca. Colecta specială este realizată după Sfintele Liturghii, în fiecare primă duminică din lună, responsabilii proiectului fiind d-na Lucia Dimulescu, respectiv d-na  Cons. Aurelia Chiorean.

Astfel, până în luna mai a.c., s-a reuşit prin acest program colectarea unei sume totale de  54.897 lei.

Vă mulţumim pentru constanta generozitate!

2Joi,  31 mai 2012, ora 18.30,  absolvenţii Şcolii de pian din parohia noastră, conduşi de profesorii Amalia şi Paul Erdo, Vă invită la un Mini-concert de pian, susţinut în Capela Sf. Iosif.

3. Duminica, 17 iunie, ora 19.30, după Sfânta Liturghie animată de tinerii parohiei, Vă invităm la un Concert de muzică sacră, susţinut de Corul Jubilatae al capelei noastre, dirijat de Mihaela Ceşa-Goje. La finalul manifestării va fi lansat cel de al doilea album audio editat de acest prestigios cor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept