Anunţuri – proiecte august-septembrie 2014

1. Vă invităm de luni până vineri, în Capela Sf. Iosif, pe perioada Postului Adormirii Maicii Domnului (1-14 august 2014), la PARACLISUL MAICII DOMNULUI cu începere de la ora 17.30.

2. Grupul parohial de Rugăciune „Copiii Sf. Iosif”, se va întruni în prima miercuri a lunii august, 06.08.2014, ora 17.00, când Vă invită la un nou OFICIU SPECIAL DE RUGĂCIUNE închinat părintelui nostru ocrotitor Sf. Iosif, urmat de Paraclisul Maicii Domnului şi de o agapă fraternă.

3. ÎNTRUNIREA CONSILIULUI CONSILIERILOR PAROHIALI (în partea a II-a a lunii august 2014 – se va alege o dată precisă ulterior).  Ținând cont de faptul că, anul acesta sau cel târziu anul viitor, se va definitiva Bolta Catedralei Martirilor şi Mărturisitorilor Veacului XX, fapt pentru care nu vor mai fi infiltraţii cu apă la nivelul Capelei Sf. Iosif, devin necesare derularea următoarelor proiecte cu finanţare proprie:

  • Înlocuirea mochetei din Altarul Capelei cu parchet – conform cu proiectul iniţial.
  • Implementarea unei soluţii simple de ventilare a Capelei (înainte de realizarea tavanului).
  • Realizarea şi finisarea tavanului Capelei şi a unui sistem de iluminare (inclusiv iluminare artistică a icoanelor din Capelă).
  1. CAMPUSUL ESTIVAL DIN TOATĂ INIMA, 4-6 septembrie 2014, adresat copiilor între 6-12 ani (aşteptăm înscrieri). Se vor aprofunda trei reguli (din cele 10 porunci) care le asigură copiilor o călătorie în siguranţă prin viaţă spre Viaţa Veşnică. Programul campusului propune nu nunai prezentări teoretice ci asimilarea unor deprinderi practice necesare în viaţa de zi cu zi.

 În comuniune de rugăciune,
Pr. Mircea Marţian

Acest articol a fost publicat în Administrative și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *