Campusul ”Sfinții – prietenii noștri”

Parohia ”Andrei Mureșanu” împreună cu ASTRU parohial și central propune începerea noului an școlar sub minunata ocrotire a sfinților (veritabili ”influenceri” pentru noi toți😉)!

campus sept 2020

Când? – în intervalul 11-13 septembrie 2020 (chiar înaintea începutului noului an școlar).

În primele două zile ne vom întâlni la Centrul de activități situat pe bld. C. Brâncuși 44, în limitele intervalului orar 15.00-18.30 (rugăm punctualitate atât la sosire, cât și la plecare). Participanții sunt așteptați la un moment de cateheză despre rolul și importanța sfinților și o activitate practică zilnică, momente împănate cu jocuri, alte provocări și surprize!
Duminică, 13 septembrie 2020, ultima duminică din vacanța mare, ne vom reuni la Capela ”Sf. Iosif” pentru celebrarea Sfintei Liturghii cu începere de la ora 11.30. Momentul va fi dedicată începutului de an școlar care sperăm astfel să înceapă sub spectrul protectoratului sfinților și al binecuvântării divine mijlocite de aceștia.

🧐Atenție:
-Copiii participanți trebuie să nu aibă febră, să nu prezinte simptome de boală și să aibă asupra lor o mască și o sticlă cu apă personalizată.
-Pentru o cât mai bună organizare și a putea să respectăm normele de distanțare, la eveniment vor putea participa doar copiii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani, înscriși până cel târziu miercuri, 09 septembrie 2020 (locurile sunt limitate).

Urmăriţi pagina de Facebook a parohiei pentru mai multe detalii

Pentru alte informații și înscrieri:
Pr. Mircea Marțian, 0745-2659365/ mircea.martian@gmail.com

Acest articol a fost publicat în Pastoraţia copiilor, Pastoraţia tinerilor și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *