Despre revoluția sexuală și familie – Doamna Gabriele Kuby la Cluj-Napoca

0afis-acro_kuby_cluj “Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina. Aşa că trebuie să faceţi tot ce puteţi.”- declara Gabriele Kuby la prima sa vizită în România în 2014. În zilele de 7-8-9 noiembrie 2016, va fi din nou prezentă la Cluj-NapocaOradea şi Iaşi , pentru o serie de conferinţe & dezbateri cu tema „Revoluţia sexuală şi familia. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”

Papa Benedict al XVI-lea: „Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului”.

 Autoarea lucrării de renume mondial „Revoluţia sexuală şi familia. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii” – cunoscut sociolog, autor şi expert în studiul teoriei gender la nivel internaţional, va fi prezentă la Cluj-Napoca în data de 7 noiembrie, ora 19.00 în Aula “Card. Iuliu Hossu” din cadrul Catedralei greco-catolice în construcţie (Piaţa Cipariu fn)

Doamna Gabriele Kuby va susţine o conferinţă care se adresează oricărei persoane care doreşte să înţeleagă şi să aprofundeze ce înseamnă ideologia gender, chiar şi fără cunoştinţe prealabile asupra subiectului. Vor fi prezentate fundamentele şi efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară şi inteligibilă, precum şi despre cum se aplică teoria gender într-un mod tacit şi disimulat. De asemenea va vorbi și despre modificările grave, care sunt de aşteptat pentru societate și mai ales pentru copii şi familii, în urma implementării acestei ideologii.

Evenimentul este organizat de Acţiunea Catolică din România – o federaţie naţională de asociaţii de laici romano-catolici şi greco-catolici fondată în 2005 şi are ca obiectiv promovarea valorilor creştine în societate. Parteneri locali în organizarea evenimentului fiind:  Asociaţia Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj, Asociaţia Generală a Românilor Uniţi – AGRU Cluj, Departamentul pentru tineret din cadrul Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică de Cluj-Gherla; Life Nation, Centrul „Iubire și adevăr”, Asociația Cercetașii Munților; Liceul Greco-Catolic „Inochetie Micu”; Facultatea de Teologie Greco-Catolică Cluj şi Clinica Provita Cluj. 

Evenimentul este primul dintre-o serie de evenimente, următoarele fiind la Oradea în 8 noiembrie şi la Iaşi în 9 noiembrie şi este  un răspuns dat invitației papei Francisc de a promova valorile autentice ale căsătoriei creștine, iubirea dintre bărbat și femeie, dintre părinți și copii, în spațiul fără bariere, niciodată închis al familiei. 

În cadrul întâlnirii de la Cluj-Napoca va fi prezentat şi bestsellerul în domeniu „Revoluţia sexuală globală”.

Vă aşteptăm!

Biroul de presă al Episcopiei de Cluj-Gherla
şi Acţiunea Catolică din România

REFERINŢE – GABRIELE KUBY:

GABRIELE KUBY s-a născut în 1944 la Konstanz. A studiat sociologia la Berlin şi Konstanz. După căutări îndelungate pe căile spiritului epocii, în 1977 a aderat la Biserica Catolică. Prin activitatea sa publicistică şi prin conferinţele pe care le ține arată impasurile în care se află societatea modernă şi arată că ieşirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creştine. Este mamă a trei copii.

În 2006 a publicat cartea Die Gender-Revolution – Relativismus in Aktion (Revoluţia gender – Relativismul în acţiune), prima analiză critică a acestei ideologii noi. Cartea „Revoluţia sexuală globală” documentează punerea în aplicare globală a genderism-ului. Cartea a fost tradusă până în primăvara anului 2014 în limbile poloneză, ungară, croată, slovacă şi cehă, iar acum este prezentată şi în limba română.

Au scris despre cartea „Revoluția sexuală. Distrugerea libertății în numele libertății”:

Papa Benedict al XVI-lea: „Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului”.

 Prof. Edith Düsing, profesor de Istoria Filosofiei și a Culturii: „Am citit cartea cu sufletul la gură și șocat mental”.

 Katrin Krips-Schmidt, Die Tagespost (6.10.2012): „O dată cu apariția cărții nimeni nu mai poate spune: despre aceasta nu am știut nimic – despre o revoluție care ar vrea să însemne libertate și, de fapt, nu înseamnă altceva decât dictatură”.

Prof. Harald Seubert, profesor de Filosofie și Teologie: „Gabriele Kuby atestă puterea demnității umane în lumina dreptului natural și a chipului lui Dumnezeu atât de convingător, strălucitor și nou, precum rar se întâlnește, de altfel”.

 (Sursa – stiripentruviata.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *