Expoziția MARTIRII – Portrete ale Fericiţilor Episcopi martiri români greco-catolici

Expozitia Martirii 2019Vă invităm la vernisajul Expoziției MARTIRII – Portrete ale Fericiţilor Episcopi martiri români greco-catolici, realizate de artistul plastic Ştefan Popa-Popa’s.

Evenimentul va fi găzduit în Capela ”Sf. Iosif”, duminică, 17 noiembrie 2019, ora 11.00 (la finalul Sfintei Liturghii care începe la ora 10.00 și înaintea Liturghiei animate de copii, care, de regulă, începe la ora 11.30).

Expoziția este o minunată contribuție la evocarea ”pro memoria”, a pătimirii și sacrificiului Fericiților Episcopi beatificați de Suveranul Pontif, Papa Francisc, la Blaj și va putea fi vizionată în capela noastră timp de 16 zile, până în data de 4 decembrie 2019.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept