Înscrieri la INTC Cluj-Napoca, 22-26 iulie 2015

Logo-INTC2015-300x300Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic (INTC) va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 22-26 iulie 2015, tema întâlnirii fiind: „Căutători de fericire”. Motoul: „Fericiţi cei curaţi la inimă, pentru că ei îl vor vedea pe Dumnezeu” (Mt 5,8).

INTC are loc o dată la trei ani și s-a născut în urma dorinţei tinerilor din diferite dieceze şi eparhii de a se întâlni, de a se cunoaşte mai bine, de a împărtăşi trăirea valorilor şi de a manifesta credinţa creştină împreună.

Prima ediţie a avut loc în anul 1992, iar cea din 2015 va fi a XIII-a. La această întâlnire participă tineri din cele 12 eparhii și dieceze din România, tineri de alte confesiuni (în special ortodocşi) şi grupuri de tineri invitaţi din alte ţări.

Site-ul oficial al întâlnirii este http://www.intc.ro/.

Tinerii care doresc să participe la Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic Cluj-Napoca 2015 pot consulta detaliile şi să se înscrie.

Înscrierea este individuală. Responsabilul eparhial sau diecezan cu pastoraţia tineretului urmând să confirme înscrierea efectuată. Pentru participanţii sub 18 ani, este necesară descărcarea şi completarea unui acord din partea părinţilor care va fi încărcat online în formularul de înscriere şi va fi predat preotului din parohia participantului sau responsabilului eparhial/diecezan cu pastoraţia tineretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *