Întâlnirea Reuniunii Mariane „Regina Martirilor şi a Mărturisitorilor”

Reuniunea mariană
„REGINA MARTIRILOR şi a MĂRTURISITORILOR”

are marea bucurie de a vă invita în fiecare primă sâmbătă din lună începând cu ora 8.00 la: Recitarea Rozariului; Litania Lauretană; Sfânta Liturghie; Venerarea Fecioarei Maria

Să ne rugăm împreună, în LUNA DECEMBRIE pentru:

  • Pentru ca experienţa suferinţei să fie prilej pentru a înţelege situaţiile de necazuri şi durere în care se află persoanele singure, bolnavii şi vârstnicii, şi să-i stimuleze pe toţi să le vină în ajutor cu generozitate.
  • Pentru ca popoarele pământului să-şi deschidă porţile lui Cristos şi Evangheliei sale de pace, fraternitate şi dreptate.
  • Pentru ca Isus Cristos să se arate întregii omeniri cu lumina care vine de la Betleem şi care se reflectă pe chipul Bisericii sale.
  • Pentru toţi copiii nenăscuţi şi avortaţi, pentru părinţii care nu au acceptat darul vieţii şi pentru tot personalul medical care participă la suprimarea vieţii.
  • Pentru toţi membrii familiei Buda, ca Domnul să-i binecuvânteze.
  • Pentru toţi bolnavii, în special pentru Narcisa, Andrada, Liana, Nicolae şi pentru toţi ce se îngrijesc de cei bolnavi.

       Reuniunea Mariană e un drum către Dumnezeu trăit împreună cu Sfânta Fecioară. Să începem acest drum încredinţându-i ei, Mamei cereşti, dorinţa noastră de a ne lăsa conduşi de ea spre Acela care este Viaţa însăşi. TE AŞTEPTĂM ŞI PE TINE SĂ TE ALĂTURI ACESTEI MARI FAMILII!

NE ÎNTÂLNIM SÂMBĂTĂ, 1 DECEMBRIE 2012 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *