Marea AVENTURĂ în… Tainele Sfintei Scripturi!!!

Duminică, 10 martie 2024, cu începere de la ora 17.00, Centrul de activități va fi cu porțile deschise pentru tinerii 13+!!!

Vom continua marea AVENTURĂ în… Tainele Sfintei Scripturi!!!

ORICINE ESTE BINEVENIT (participarea nu necesită un nivel de cunoștințe special) așadar vă așteptăm, ca de obicei, cu mare drag și dor.

”Programul video-catehetic Aventura” le prezintă adolescenților imaginea de ansamblu a istoriei mântuirii într-un mod simplu de înțeles. Folosește sistemul revoluționar de învățare „Cronologia biblică – Marea Aventură”, pe care sute de mii de adulți catolici l-au folosit pentru a învăța despre Biblie. Acest program în opt lecții îi va ajuta pe tineri să deschidă Biblia și să învețe narațiunea istoriei mântuirii – de la Geneză la Apocalips – cu accent pe legămintele lui Dumnezeu și pe personajele biblice. Odată ce tinerii înțeleg Biblia, credința lor va deveni o parte relevantă și indispensabilă a vieții lor.” Citat din prezentarea programului, pus la dispoziție prin bunăvoința Biroului de evanghelizare și cateheză al Episcopiei de Cluj-Gherla. Mulțumiri speciale Oanei și lui Radu Capan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *