Oficiu special de rugăciune

grup de rugaciuneMiercuri, 8 februarie 2017, cu începere de la  ora 17.00,  ne reunim în Capela Sfântul Iosif, într-un  nou  OFICIU SPECIAL DE RUGĂCIUNE avându-l ca mijlocitor pe Sf. Iosif.

Rugăciunea salvează România  –  de prea multe ori credem că putem rezolva numai stând la birou problemele unei ţări, ale unei familii, ale unui oraş, sau, ştiu eu, ale unei omeniri!

Pe lângă rugăciunea constantă la Sfintele Liturghii și comuniunea de la ora 15.00, continuăm să facem apel la rugăciune pentru ca unitatea noastră în Hristos să nu mai poată fi zdruncinată de nimic:

Urmăriți binele cetății și rugați-vă Domnului pentru ea, fericirea voastră atârnă de fericirea ei! (cf. Ieremia 29:7)

Intenţiile generale de rugăciune din luna februarie:

  • Să ne rugăm pentru adevăr, dreptate și pace în națiunea noastră.
  • Să ne rugăm pentru liderii politici și pentru toți cei ce dețin poziții de autoritate în instituțiile Statului, să folosească această autoritate cu înțelepciune și onestitate în folosul tuturor.
  • Pentru apărarea instituției familiei și a familiilor creștine iar  soţii care s-au despărţit să găsească primire şi sprijin în comunitatea creştină.
  • Pentru toți bolnavii și personalul sanitar angrenat în lupta împotriva suferinței.
  • Pentru toți  cei care sunt în încercare, mai ales săracii, refugiații și marginalizații: să găsească primire și întărire în comunitățile noastre.
  • Pentru continuarea construcţiei Ansamblului Spiritual din Pța T. Cipariu, astfel încât să nu mai apară infiltrații de apă.

Seara se va încheia cu Adoraţie Euharistică, urmată de o agapă fraternă pe Holul expoziţional, în care vor fi sărbătoriți cei născuți în lunile ianuarie și februarie.

Vă aşteptăm cu mult drag, Pr. Mircea Marţian, tel. 0745-265935

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *