Pastorația copiilor – anunțuri importante

1. Rugăm pe cei care s-au înscris la unul sau mai multe programe catehetice și extracatehetice să ia legătura cu responsabilii pentru a clarifica dacă se ține programul respectiv precum și date despre locul exact de desfășurare și accesul la respectivul program. Numerele de telefon ale responsabililor le găsiți aici.

2. Rugăm pe toți  responsabilii să ne comunice din timp suspendarea temporară a unui program, pentru a putea să transmitem mai departe informația direct sau prin intermediul acestui sit: www.parohiandreimuresanu.ro, pe care îl recomandăm spre consultare.

3. Din motive obiective, cu scuzele de rigoare, vă anunțăm faptul că orele de pian vor începe doar de marți 23 octombrie a.c. iar cele de limba franceză, doar de sâmbătă 20 octombrie, după programul anunțat.

4. Întrucât până în prezent, în cadrul Clubului micului actor, nu s-au înscris decât 3 copii, vă informăm faptul că pentru acest program continuă înscrierile. La celelalte secțiuni înscrierile se mai fac doar cu acordul responsabililor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

În comuniune de rugăciune,

Pr. Mircea Marțian,
Paroh și responsabil cu pastorația copiilor, tel. 0745-265935

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *