Proceduri până la noi reglementări

Ai grijă de tine pentru a avea grijă de cei dragi (în mod deosebit de cei mai vulnerabili) și de lumea întreagă (prin rugăciune)…

Sănătate multă și izolare întru iluminare! Rămânem conectați, în rugăciune, orice s-ar întâmpla!

IATĂ CUM PROCEDĂM PÂNĂ LA NOI REGLEMENTĂRI:

1. Pentru a putea să se facă dezinfectările necesare, Capela ”Sf. Iosif” își restrânge perioada în care va fi deschisă pentru rugăciune, zilnic, în intervalul orar 06.30-10.30.
Până la noi recomandări, vom celebra Sfânta Liturghie cu începere de la ora 6,45, respectiv ora 9.00, iar în sărbătorile de poruncă se va mai adăuga celebrarea Sfintei Liturghii cu începere de la ora 18.30.
Toate celebrările vor respecta recomandările autorităților competente (maxim 50 de persoane, care vor putea sta la minimum 1 m distanță una de cealaltă, inclusiv în timpul Sfintei Împărtășanii).

2. Se suspendă devoțiunea în comun a ”Căii Sfintei Crucii”, care era celebrată pe perioada Postului Mare, de luni până vineri, în Capela ”Sf. Iosif”.
Rugăm credincioșii să se unească cu noi în rugăciune, la ora 17.30, la intenția celor mai afectați, bolnavi, muribunzi, pentru cei care se află în linia întâi în lupta cu viața confraților noștri și pentru stoparea cât mai grabnică a acestei pandemii și a putea să ne întoarcem senini la ocupațiile noastre, lăudând Îndurarea Divină și mulțumindu-i sănătoși, cu inimi reînnoite…

3. Întrunirile săptămânale ale diferitelor grupuri pastorale care activează în parohie (la capelă sau la centrul de activități, cercuri de cateheză pe diferite grupe de vârstă, educație muzicală, cor, limbi străine, dansuri populare…) sunt suspendate pe o perioadă nedeterminată, până când va trece aceaste momente critice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept