Programele parohiale, catehetice şi extracatehetice, intră în vacanţă

Isus cu copilVă comunicăm faptul că programele parohiale, catehetice şi extracatehetice, intră în vacanţă începând cu data de 15 iunie 2014. Acestea vor fi reluate ca de obicei în prima duminică din luna octombrie a.c. când vom deschide un nou an catehetic parohial.

Pe perioada vacanței, o să ne vedem cu ocazia unei tabere de studii pentru copii și tineri între 12-20 ani dar și cu prilejul Campusului Parohial pentru copii (între 7 și 12 ani) pe care dorim să le organizăm la date care vor fi comunicate ulterior.

În plus vă aşteptăm în continuare, inclusiv pe perioada vacanţei, la Sfânta Liturghie celebrată special pentru voi cu începere de la ora 11.30.

Vă doresc vacanță cu Haruri și multă odihnă,
pr. Mircea Marțian,
Responsabil parohial cu pastoraţia copiilor
tel. 0745-265935, email: mircea.martian@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept