Rămas bun, doamnă Lucia Dimulescu

lucia dimulescuEste foarte greu să-ți găsești cuvintele când te desparți de cineva drag!

Dar, totul devine mai ușor, când ai aripile credinței, când te gândești că cel de care te-ai despărțit este într-un loc mai bun decât această lume greu încercată, când despărțirea e vremelnică și că sperăm să ne revedem în Împărăția lui Hristos, cel pe care l-a slujit.

Desigur că putem spune multe și familia poate spune și mai multe, despre cea care a fost soție, mamă, bunică, soră, soacră, prietenă, doamna Lucia DIMULESCU, dar noi am cunoscut-o ca și credincioasa noastă, doamna Lucia, casiera noastră, membră a Reuniunii Mariane ”Regina martirilor și mărturisitorilor secolului XX”, din parohia Sfântul Iosif, cartier Andrei Mureșanu, dar toate acestea au lucruri în comun care ies în evidență și de care nu putem face abstracție precum bunătatea, zelul și devotamentul ei, un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi!

Ne vom ruga în această seară pentru sufletul ei, la rugăciunea priveghiului, de la ora 19,30, după Sfânta Liturghie de la ora 18,30!

Mâine, 30 iunie 2022, de la ora 12.00, în Capela veche din Cimitirul din Mănăștur se va celebra rânduiala înmormântării!

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace, să o numere în ceata Aleșilor Săi, iar spre noi să se îndure și să ne mângâie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *