Reînnoirea festivă a DA-ului spus lui Cristos!

Duminică, 8 decembrie 2019, a XXVII-a după Rusalii, Vindecarea femeii gârbove, Sărbătoarea Adeziunii în comunitate – Reînnoirea festivă a DA-ului nostru spus lui Cristos (la finalul Sfintei Liturghii animate de copii, respectiv la finalul Sfintei Liturghii de seară!).

”Este un moment special în care membrii Acțiunii Catolice de pe tot globul ascultă chemarea de a fi mai mult decât simpli „spectatori” la viața Bisericii și la misiunea sa de Evanghelizare, dorind un rol principal, care însă vine și cu anumite responsabilități.

Având loc la finalul Sfintei Liturghii, este și o ocazie de a ne pune pe altar toate darurile noastre, timpul nostru, chiar și dorințele profunde ale inimii noastre, luându-ne angajamentul că în următorul an vom încerca să le fructificăm la maxim pentru a deveni adevărați „apostoli în lume trimiși”.

Nu în ultimul rând, este evenimentul prin care descoperim că facem parte dintr-un grup de persoane cu aceleași viziuni și aceleași idealuri ca noi, primind astfel curaj și un sentiment al apartenenței la o „familie spirituală”.

Motivul pentru care adeziunea are loc în fiecare an este nevoia de a reînnoi disponibilitatea noastră de a ne pune în slujba Bisericii, pentru a deveni mai conștienți de angajamentul făcut și pentru a arăta că suntem dispuși să continuăm această misiune încă un an.” (cf. materialului marca ASTRU – Cluj)

Deo gratias!

Bine ați venit în grupul nostru ASTRU (cu sufletul, nu doar cu acte în regulă!!!) Carina, Ioan și Cristi!
Recunoștință Oana Taloș – Reprezentant ASTRU eparhial

Click aici pentru albumul foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *