Ședință cu părinții grupei pregătite de dna Otilia David pentru Prima Sfântă Împărtăşanie

Am pus la cale momentele importante ale Primei Împărtășanii pentru o nouă generație de copii pregătiți de catehetele noastre Otilia David, Adriana Tușa, respectiv Cristina Sechelea (cărora le mulțumim).

PRIMA SFÂNTĂ ÎMPĂRTĂŞANIE SOLEMNĂ se va desfăşura anul acesta după următorul program:

Vineri, 27 mai 2022, ora 17.00, Capela Sf. Iosif – examinarea cunoştinţelor de religie, examinarea conştiinţei, Spovada copiilor

Duminică, 29 mai 2022:

  • Ora 11.30, Capela Sf. Iosif – Sfanta Liturghie Arhierească, în cadrul căreia va avea loc Prima Sfântă Împărtăşanie solemnă.
  • Ora 13.30, Trovantland – Agapă fraternă comună (pentru cine dorește dintre copiii ce fac acest pas împreună cu însoțitorii lor).

S-a mai definitivat calendarul ultimelor întâlniri cu extinderea numărului de ore de pregătire pentru grupa dnei Otilia și s-au făcut propuneri legate de ținuta copiilor.
Fetele se vor îmbrăca în rochie albă + coroniță de flori naturale pe cap, iar băieții cămașă albă cu papion (negru) și pantaloni/ sacou de culoare închisă. Pentru unitate pe sacoul băieților se va putea pune un mic aranjament floral din aceeași gamă cu coronițele – un grup de părinți se va ocupa pentru a se obține o ofertă unitară în acest sens (pentru coronoțe/ aranjamente).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *