Sesiunea de încheiere a Simpozionului internațional ”170 de ani de existență a Episcopiei de Cluj-Gherla. Tradiție și perspective”

Simpozion 170 de aniSuntem onorați de faptul că vom găzdui sesiunea de încheiere a Simpozionului internațional – sâmbătă, 25 noiembrie 2023, interval orar 16.00-18.30, în Aula “Iuliu Hossu” din Cadrul Catedralei” Martirilor și mărturisitorilor veacului XX”.

Vă asigurăm de rugăciunea noastră la acest ceas potrivit pentru a aduce mulţumire lui Dumnezeu pentru calea de 170 de ani pe care a străbătut-o eparhia noastră înfruntând vitregia timpurilor şi purtând multor generaţii lumina credinţei în Dumnezeu şi darul Sfintelor Taine dătătoare de viaţă şi mântuire.

Vă așteptăm cu mult drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept