Vizita Cardinalului Kurt Koch la Cluj – Vecernie la Capela Sf. Iosif

Afis vizita Cardinal KochÎn cadrul primei vizite oficiale în România, din perioada 3-7 dec. 2013, Cardinalul Kurt Koch, Preşedintele Consiliului Pontifical pentru Promovarea Unităţii Creştinilor va vizita şi Cluj-Napoca.

În program este prevăzut un moment de rugăciune, în capela „Sf. Iosif” din Piaţa Cipariu, unde, de la ora 18.30, va fi celebrată Slujba Vecerniei cu participarea ES Cardinal Kurt Koch şi a PS Florentin Crihălmeanu.
Cu acest prilej, distinsul oaspete va rosti un cuvânt de salut adresat preoţilor, persoanelor consacrate şi credincioşilor clujeni, care sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept