Calea Sfintei Cruci în Postul Mare

Isus cruceVă invităm, pe toată perioada Postului Mare, pentru a fi părtași Jertfei Mântuitoare de pe Cruce, să ne rugăm împreună Calea Sfintei Cruci, de luni până vineri, cu începere de la ora 17.30, în Capela Sfântul Iosif.

Să ne facem timp pentru a ne așeza la picioarele Mântuitorului, cât mai aproape de El și de Crucea Sa, pentru ca parfumul iubirii să ne inunde inima, să ne ferească de duplicitate, de șmecherie, de lăcomie, de vanitate sau chiar de trădare și să alinăm una dintre cele mai cumplite suferințe ale pătimirii: abandonul/ nepăsarea/ lipsa de reacție…

Seară de seară, prosternați în adorație, vom rosti împreună, așa cum am făcut-o de atâtea ori în timpul vieții: “Mărire Îndelung răbdării Tale Doamne: Mărire Ție!”.

Ca Dumnezeu să poată lucra, trebuie să-L lăsăm să intre în viața noastră, să-i acceptăm iertarea/răscumpărarea, pentru care a plătit atât de scump. ”Calea Crucii” trebuie lăsată să acționeze asupra noastră, nu doar la nivel sensibil (asupra trupului – vindecările la acest nivel se numesc miracole), ci mai ales la nivel spiritual și al mentalităților (vindecarea spirituală nu e miraculoasă, dar e la îndemâna fiecărui participant). Să participăm unindu-ne suferințele noastre cu ale lui Isus și ”vom fi vindecați!”.

ASTFEL NE ÎNTOARCEM ACASĂ – SPRE BUNĂTATE, GENEROZITATE, SĂNĂTATE ȘI… ÎNVIERE!

Programul preoților responsabili:
SĂPTĂMÂNA I din Post – Florin Isac
SĂPTĂMÂNA II din Post – Mircea Marțian
SĂPTĂMÂNA III din Post – Florin Isac
SĂPTĂMÂNA IV din Post – Mircea Marțian
SĂPTĂMÂNA V din Post – Florin Isac
SĂPTĂMÂNA VI din Post – Mircea Marțian

Programul celebrărilor din Săptămâna Mare va fi anunțat ulterior.

💙Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *